Lassefar Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 Karrysild+æg.Iskold pilsner til at få herligheden ned med. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oksen fra Århus N Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 En god skive ribbenssteg. Eller noget skinke/hamburgerrryg, som man selv har kogt/grillet. Eller hjemmelavet rullepølse. Den skal helst være så pebret, at det brænder en smule i munden. Og gerne øl og brændsels-vin til, hvis man er i en situation, hvor det går an. Mht. hvilke slags rugbrød, der er gode, så kan jeg virkelig ikke se, at der skulle være noget galt med f.eks. Herkules, som er fedtfattig og fiber-rigt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quantanamo Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 (edited) Rugbrød m.:Leverpostej + rødbedeLeverpostej + ristede løgLeverpostej + agurkTorskerogn + citronsaft + mayoMakrelsalatFrikadelleHamburgerryg + sennepRøget filet + sennepKartofler + mayo + ristede løgOst + sennepSmøreostSildKarrysild + ægBananRosinerLaks (lidt bedre på franskbrød, men absolut også godt på rugbrød)Røget ålRøget makrelKippersTun i olieSpegepølse + remu + ristede løgSmager alt slags kød ikke godt på rugbrød?Rugbrødmadder skylles i øvrigt altid ned med skummetmælk! Lige i bisps! Edited October 6, 2008 by Quantanamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millak Posted October 6, 2008 Report Share Posted October 6, 2008 jeg er mest til makrel i tomat med mayo eller tun m. mayo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apprenti Posted October 9, 2008 Report Share Posted October 9, 2008 Skift smør ud med ost istedet... det er nu bedre... gerne en stærk ost hvis du er til det... stærk ost og Dijon sennep supplerer hinanden godtden kendte jeg godt. det er jo en klassiker! Det var nu mere blandingen af at det skulle være restet brød og sennep som giver sennepen en mere sød og rund smag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Femina Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 (edited) Ovnkalkun med fyld i tynde skiver med lidt pesto og drueagurker i skiver..Patéer med valnødder Kogt kylling - masser af det!Tomat + agurkKogte kartofler og kogt æg i skiver med lidt dijonsennep og persille/karseFiskefrikadeller i skiver med agurk. Hjemmelavet. Ellers skal det være laksefiskefrikadellerOkseleverpostej med agurkTunmousse hjemmelavetSpansk tortilla omeletAlle slags oste......Karry sild - hjemmelavet10 tynde skiver roastbeef (det smager bedre med 10 tynde skiver - end en tyk skive pålæg) med hjemmelavet remoulade på eller noget pesto og strejf af nogle forårsløg..Varm okseleverpostej og saltkød med rå løg, der er varmet i mikroovnen i nogle sekunder så de er lidt blødeRevet rødbeder, agurk og gulerod vendt i lidt græsk yoghurt tilsat karryRejesalat lavet på dijonnaise og græsk yoghurtKolde grøntsagsfrikadeller i skivermed lidt dijonaise/pesto og pinjekerneDen hurtige: 3 pakker kylling + pakke rugbrød = mange rugbrødsmadder til hele eftermiddagen.Næsten alt smager godt på godt rugbrød. Edited October 12, 2008 by Femina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zee Posted October 12, 2008 Report Share Posted October 12, 2008 jeg blev anbefalet den underligste kombination nogensinde i dag.rugbrød, gerne med kerner - ristetsmør og et tyndt lag dijon sennepafprøvede det og det smagte super Spiser også dijon sennep på rugbrød, dog gør jeg det bare istedet for at bruge smør. Lige for at sørge for at f.eks Kyllingefilet på rugbrød ikk blive for tørt og kedeligt, så lige en god portion dijon sennep. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dysp Posted October 13, 2008 Report Share Posted October 13, 2008 Oksebryst!Hvis vi kun snakker pålæg med på vejen, så smager oksebryst fandme godt; eventuelt med lidt citronsaft på. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oksen fra Århus N Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Oksebryst!Hvis vi kun snakker pålæg med på vejen, så smager oksebryst fandme godt; eventuelt med lidt citronsaft på.Nu skal du ikke finde på at komme og save et stykke af pattøjet på mig, kammerat! (pun: OKSEbryst). Seriøst: Ja, det smager godt. Og pastrami ligeså. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torben F. Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 Nu skal du ikke finde på at komme og save et stykke af pattøjet på mig, kammerat! (pun: OKSEbryst). Den jokes fik du virkelig...serveret...godt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunni Posted October 14, 2008 Report Share Posted October 14, 2008 (edited) Den jokes fik du virkelig...serveret...godt...Rule nr. 1: En jokes bliver altid sjovere, når man forklarer den bagefter Edited October 14, 2008 by Gunni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MamboMads Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 Rule nr. 1: En jokes bliver altid sjovere, når man forklarer den bagefter Nej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MamboMads Posted October 15, 2008 Author Report Share Posted October 15, 2008 Nej.LOL DET MENTE JEG JO IKKE HEHHEHE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsk Posted October 19, 2008 Report Share Posted October 19, 2008 En græsk frikadelle fra slagteren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanco Posted October 23, 2008 Report Share Posted October 23, 2008 (edited) Den jokes fik du virkelig...serveret...godt...Tak, det var pænt af dig lige at slå fast btw. ufattelige mængder forskelligt pålæg smager godt på rugbrød, når bare brødet er godt. Ikke det billige crap fra fakta ell. lign., selvom prisen måske kan være fristende. Bor man i Århus, gider ikke selv at bage og er villig til at spendere pengene fås det bedste hos Schweizerbageren. Edited October 23, 2008 by blanco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devious Builder Posted October 25, 2008 Report Share Posted October 25, 2008 - rugbrød med skinke, tomat, agurk, salt, peber, mayonaise, rå løg. - leverpostej med bacon- roastbeef med ristede løg og remoulade- frikadeller- fiskefilet- tynd kamsteg med en tynd skive appelsin og salt- oksebryst med peberrods salat. Simpelthen en konge smag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.