Gregers TF Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Nogen kloge hjerner der ved om nitritten i rødbedejuice bliver nedbrudt, mens man opbevarer den i køleskabet?At vitaminerne fiser ud, er jeg med på - og ligeglad med, men mere om juicen stadig er præstationsfremmende, hvis den er lavet om eftermiddagen og bliver drukket næste morgen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsc Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Er nitrit præstationsfremmende? Så skal vi vel også have gang i den røde spegepølse? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregers TF Posted October 11, 2013 Author Report Share Posted October 11, 2013 OOPS.Det er nitrAt og ikke nitrit, der gør sagen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjr Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Nitrat (NO3) er stabilt i vandig opløsning, især hvis det står i køleskabet (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9311093).Husk at det er NO, du er interesseret i. Det er åbenbart bakterier i mundhulen der omdanner NO3 til NO (http://www.runnersworld.com/nutrition-for-runners/in-beet-juice-we-believe), så spørgsmålet er faktisk om du burde fyre en spytklat i juicen, inden den ryger på køl. Gregers TF 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.