Juvic Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Hey MOL'er.Jeg laver denne tråd, som en opfrodring til alle om at poste deres bedste madpakke opskrifter. Både til cut, vedligeholdese og bulk. Jeg savner nemlig lidt en pinned madpakke tråd, hvor man hurtigt kan få et overblik over gode madpakker...Madpakker er noget vi alle kan bruge, og kan man have sund og nem mad på farten, er det endnu nemmere at holde sin den sunde linje.... Især her til januar hvor alle diæthjernerne begynder at komme frem, kan det være lækkert at have lidt nyt med i madpakken..Så har I gode tips og triks, til at forsøde mundtøjet så op med det....JoakimPs.Det kunne blive overskueligt hvis I opdelte jeres opskrifter i kategorier, alt efter om det er godt til cut, bulk eller vedligeholdese... Bare et forslag... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oksen fra Århus N Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Jeg har ikke meget forstand på diæt-halløj osv., men jeg har altid sagt, at middags-rester er noget af det bedste, man kan bruge som pålæg. Hvis man f.eks har fået kalkun, kyllingebryst, eller en mager kotelet til aftensmad, så kan en rest heraf sagtens bruges i madpakken. Det vil da i det mindste give nogle prots. En kold hakkebøf og en smule sovs kan også bruges. Hos slagteren kan man hurtigt købe sig fattig i papirstynde skiver pålæg, så det er værd at finde nogle alternativer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apprenti Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 til vedligeholdelse:jeg plejer at flække en baguette og smide det nogle minutter i ovnen så det bliver lidt sprødt. jeg lægger agurk og tomat eller lignende grøntsager. dels for at få noget mæthedsfornemmelse med få carbs, men også for at få lidt smag og sprøghed. jeg lægger desuden en form for kød i som kan være alti lige fra kyllingfiletter, hakkebøffer det bliver skåret til eller noget anden. som oksen siger kan man jo bruge resterne fra aftenen før. men jeg plejer nu bare at lave ekstra så jeg ved der er til om morgenen.af tips kan jeg da sige at frisk basilikum er superlækkert og det kan virieres i uendelighed med æg, rejer eller hvad man nu har af preferencer. grøntsager ligeledes. ost er også en ganske god ting at lægge i, specielt sammen med kalkun og bacon!jeg har lige for en time spist følgende:150g baguette. 150g oksekød(5%). 100g agurk. 1 stk tomat = 600kcal (47prot, 81kul, 10fedt)til cut:kan man bare lave en salat og igen bruge noget kød som man gerne vil have i for at få noget protein.så kan man få et mættende måltid fra 200kcal og opefter alt afhæning hvor meget kød der er i og hvilke grøntsager der er valgt.jeg har ikke noget specielle forslag til bulking da man jo bare kan smide noget olie i salaten samt bacon eller nødder. til baguetten plejer jeg at købe en durum burgerbolle. skærer bollen over og hælde noget olie på halvdelene samt noget timian eller andet krydderi og så ind i ovnen et par minutter. da man så lige har fået 15-30g olie er den et glimrende valg til bulk der samtidig smager suger godt! - hvis det ikke smager godt er det dine gastonomiske evner der er problemet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lasse T Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Bulk:Masser af ris og majskerner til at bosste dit kulh. indtag.. smid så noget mager kød i, evt tun eller kyllingbryst .. For lige at gi lidt smag smider jeg lidt feta i og ca 5g rosiner.. Delicious! Cut:Her plejer jeg at spise en masse salat/grøntsager med, igen tun eller kyllingebryst. Tilsætter igen feta, solsikkefrø, æg, olivenolie og evt. lidt mandler eller lign. nødder..Det er stort set det jeg plejer at lave.. Dejlig nemt og smager sq fint.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss female Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 hejsaJa jeg er jo næsten altid på cutt... så jeg plejer at spise;salat med magert kød og evt. nogle mandler eller lidt feta ostellers har jeg gårdagens aftensmad med jeg lige kan vareme i mikro ovnen, så tager jeg bare en lille portion med og så en sålfuld salat.... I morgen skal jeg fx. have chilli con carne med :4mewantfood: ellers kan det være et stykke knækbrød (mange fibre) med pålæg (kød eller fisk)miss female Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezee to be fitness Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 hehe, jeg lever efter metabolic typement... Så jeg er næsten blevet konstant cuttet, jeg går efter det sidste af mit underhudsfedt denne gang :4thumbup: . Ellers laver jeg ED min power blanding... 1200 g oksefars + 1000 g grøntsager og bare ned i skuffen med lortet hen over hele dagen. Har mange kombinationer med forskellige grøntsager og kød... *Mums* Vil til at æde efter min hårde spinning time´. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.E.D. Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 til baguetten plejer jeg at købe en durum burgerbolle. skærer bollen over og hælde noget olie på halvdelene samt noget timian eller andet krydderi og så ind i ovnen et par minutter. da man så lige har fået 15-30g olie er den et glimrende valg til bulk der samtidig smager suger godt! - hvis det ikke smager godt er det dine gastonomiske evner der er problemet Jeg tror gerne på at det smager mega godt, men jeg kunne forrestille mig en endnu bedre smag hvis man smurgte lidt hvidløg på? Bare et lille foreslag :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juvic Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 Hvidløg er altid godt... på nær lige når man skal i byen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.E.D. Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Hehe ja, og jeg tror heller ikke man bliver populær, hvis der er alt for meget hvidløg i madpakken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apprenti Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Jeg tror gerne på at det smager mega godt, men jeg kunne forrestille mig en endnu bedre smag hvis man smurgte lidt hvidløg på? Bare et lille foreslag :4thumbup:nu er der jo ingen grundt til at jeg nævner 1000 forskellige kombinationsmuligheder... danskere er kendt for at kunne tænke selvstændigt, men der er selvfølgelig nogle der falder uden for Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keki Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Jeg spiser ofte "rugbrødspizzaer":8-10 stk 8-10 stk rugbrød1 dåse flåede tomater (kan evt. spices op efter behov, som en almindelig pizzasovs - men skal det være hurtigt er det bare flåede tomater og så kryderes der til slut)1-2 dåser tun/kyllingfileter/kalkun/oksekød whatever;-)Evt. mager revet ostKRYDDERIER: hvidløgspulver/frisk, peber, chili, oregano etc. - kun fantasien sætter grænser.Så ind i ovnen og bage bage på 200 grader til de ser færdige ud.Voila, sprøde "pizzaer" med god og nærende bund!TIP(S) OF THE DAY:Med i madpakken tages agurkeskiver/tomatskiver/salat etc. som lige lægges ovenpå før man spiser maden.Man kan med fordel bruge rugbrød som ikke er helt frisk - efter en tur i ovnen kan man ikke smage forskel Pizzaerne bliver ikke dårligere af at blive frosset - dog kan de med fordel få en tur på brødristeren herefter. (Laves de til nedfysning + rister skal de have lidt kortere tid i ovnen)... :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuffi Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Jeg spiser ofte "rugbrødspizzaer":8-10 stk 8-10 stk rugbrød1 dåse flåede tomater (kan evt. spices op efter behov, som en almindelig pizzasovs - men skal det være hurtigt er det bare flåede tomater og så kryderes der til slut)1-2 dåser tun/kyllingfileter/kalkun/oksekød whatever;-)Evt. mager revet ostKRYDDERIER: hvidløgspulver/frisk, peber, chili, oregano etc. - kun fantasien sætter grænser.Så ind i ovnen og bage bage på 200 grader til de ser færdige ud.Voila, sprøde "pizzaer" med god og nærende bund!TIP(S) OF THE DAY:Med i madpakken tages agurkeskiver/tomatskiver/salat etc. som lige lægges ovenpå før man spiser maden.Man kan med fordel bruge rugbrød som ikke er helt frisk - efter en tur i ovnen kan man ikke smage forskel Pizzaerne bliver ikke dårligere af at blive frosset - dog kan de med fordel få en tur på brødristeren herefter. (Laves de til nedfysning + rister skal de have lidt kortere tid i ovnen)... :4mewantfood:Slet ikke nogen dårlig ide. Prøver det lige prompte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keki Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Slet ikke nogen dårlig ide. Prøver det lige prompte!Jeg synes også selv at jeg var ret god da jeg fik ideen Var træt af at pizzabunden altid skal være baseret på hvidt brød uden den store næringsværdi så prøvede dette med succes.Der er selvfølgelig utallige variationsmuligheder - nøjagtigt som tilfældet er når man laver traditionel pizza :4mewantfood: Man kan desuden variere hvor stor en del af k/p/f man ønsker:- tykkelsen af brødet- mængden af kød - herunder også hvilket kød man benytter - evt. tilføjelse af olie til tomatsovsen- med eller uden ostHåber der bliver succes! Husk bagepapir og afkøling på rist. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.E.D. Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 nu er der jo ingen grundt til at jeg nævner 1000 forskellige kombinationsmuligheder... danskere er kendt for at kunne tænke selvstændigt, men der er selvfølgelig nogle der falder uden for Du har så ret, jeg var bare i tvivl om hvor jeg skulle placere dig, så jeg ville lige nævne muligheden;)Ej, spøg til side, og en god opskrift forresten! :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuffi Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Jeg synes også selv at jeg var ret god da jeg fik ideen Var træt af at pizzabunden altid skal være baseret på hvidt brød uden den store næringsværdi så prøvede dette med succes.Der er selvfølgelig utallige variationsmuligheder - nøjagtigt som tilfældet er når man laver traditionel pizza :4mewantfood: Man kan desuden variere hvor stor en del af k/p/f man ønsker:- tykkelsen af brødet- mængden af kød - herunder også hvilket kød man benytter - evt. tilføjelse af olie til tomatsovsen- med eller uden ostHåber der bliver succes! Husk bagepapir og afkøling på rist.Kan du give et prej om ca. hvor længe de skal have? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuffi Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Hænger dine rugbrøds-pizzaer også fast i papiret? Godt nok brugte jeg mellemlagspapir af mangel på bedre, men de hænger virkelig godt fast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keki Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 Hænger dine rugbrøds-pizzaer også fast i papiret? Godt nok brugte jeg mellemlagspapir af mangel på bedre, men de hænger virkelig godt fast.Brugte også mellemlægningspapir de første gange men det stopper man hurtigt med Brug det glatte bagepapir så er det problem løst!De skal bare have til de er gyldne på toppen og sprøde i kanten - vil tro det er omkring et kvarters tid, men jeg er faktisk overhovedet ikke sikker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.