Underwear Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Nu har jeg været så smart at købe hakket svineskød istedet for oksekød...Er hakket svinkød kun egnet til at lave frikadeller? Eller kan man smide dem på panden ligesom oksekød?Gider ikke til at lave frikadeller hvis jeg kan slippe for det Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Søren W Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Det hedder en karbonade, eller krebinet, hvis man bedre kan lide det navn. Dvs. så har man paneret grisen, uden panering ved jeg ikke hvad de hedder, men de smager nok 95% som karbonader/krebinetter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wichmann Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Hvad i alverden skulle der dog være galt med det? Go right ahead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keki Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Hvad i alverden skulle der dog være galt med det? Go right ahead Det undrer jeg mig virkelig også over Det er jo bare kød...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zulore Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Mener hakket svinekød "smulre" lettere på panden end hakket oksekød. Men er ingen wizeguy på det område. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keki Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Mener hakket svinekød "smulre" lettere på panden end hakket oksekød. Men er ingen wizeguy på det område.Så har jeg hørt at mange smider et æg eller to i (tag evt kun hviden hvis du f.eks. cutter). Dette skulle vist hjælpe på sammenhængskraften, men spørg mig ikke om det er sandt eller hvorfor. De smider vidst også mel i... men det kan godt være at det er det man kalder frikadeller Plejer dog godt at kunne stege hakket svinekød som bøffer uden problemer. Det kan sågar bruges til en udemærket kødsovs hvis det smuldrer for dig ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegasus Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Du tager pakken med det halve kilo kød, deler den i to med en kniv. Så bare på panden + salt og peber, det smager fortrinligt :4thumbup: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorhauge Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Du kan eventuelt lige 'ælte' kødet i hænderne inden de smidder det på panden... det skulle opvarme nogle fedtceller og sørge for at de ikke smuldrer så let... eller noget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kauf Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Klask! Klask! Klask! Smaek det hele godt sammen og kyl det paa panden! - Salt og peber og VIOLA!!! :4thumbup: Maa indroemme, at jeg er blevet meget glad for at lave store koedboller paa ca. 150 gr., smide dem i et fad og saa ind i ovnen! - De bliver ikke brankede og smager fortrinligt!Man skal bare lige holde lidt oeje med det og haelde det vand fra, som kommer ud af koedet, ellers bliver de kogt... og kogt svin smager sgu' lige saa vaemmeligt, som det lyder Bon Appetit :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2xmy Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 De smider vidst også mel i... men det kan godt være at det er det man kalder frikadeller Plejer dog godt at kunne stege hakket svinekød som bøffer uden problemer. Det kan sågar bruges til en udemærket kødsovs hvis det smuldrer for dig !Krebinetter skal jo i hvert fald vendes i mel efter de er færdigformet og før de kommer på panden :)- Tjek evt. de mange opskrifter på www.svinegodt.dk :4mewantfood: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.