laush Posted March 2, 2004 Report Share Posted March 2, 2004 Jeg tænkte på om al den plastic vi omgås/indtager i daglidagen kan have nogen negativ indflydelse på sundheden. Vi bruger jo plast til opbevaring af utrolig mange fødevarer, f.eks. plastbeholdere til mad (tupperware m.fl.), kaffekrus, sodavandsflasker, kød fra supermarkedet osv.Hvor mange af disse plast "ting" er egentlig testet for om de afgiver stoffer til fødevarerne og hvad er resultatet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandpyt Posted March 2, 2004 Report Share Posted March 2, 2004 Jeg mener, at de tester alt der skal være i berøring med fødevarer, efter de fandt ud af at PVC afgav (klor?) til maden, når det kom i kontakt med fedt. Det samme var tilfældet med plasticblødgørere der afgav giftige stoffer hvis du suttede på dem, og de blev derfor forbudt i babylegetøj.Prøv som forsøg at lave en gang spaghetti med kødsovs læg en portion på noget staniol/sølvpapir pak det ind og læg det i en skål i køleskabet. Spændende resultat vil jeg sige. ;) Det virker også med risengrød og sikkert også med andet. 'Pyt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.